Jag tror att GFG :s arbete under åren har betytt mycket för samhället och för många har det blivit ett ”lyft” i tillvaron. Hemsidan har varit en viktig del och den har betytt mycket för utflyttade som kunnat följa det som händer i uppväxtorten. Hemsidan kom igång i den tid som vi äldre började närma oss datavärden. När vi äntligen kom igång och kunde hitta och läsa GFG :s hemsida förändrades sidan till okändlighet.

Hemsidan bör vara en plattform för innevånarna, en mötesplats, ett forum för att komma till tals, och det skall var tydligt och lätt att skriva några rader och detta bör stimuleras. Nuvarande hemsida saknar möjlighet till att kommentera och säga sin mening om stort och smått. Åtgärder bör vidtas för att uppmana folk att medverka på hemsidan och påpeka att man inte behöver ha något viktigt att säga för att delta. Jag anser att hemsidan bör ändras.

Jag vet att arbetet inom GFG sker mycket på ideell basis och då måste man ha förståelse för att folk inte har möjlighet att lägga ned hur mycket arbete som helst på sin fritid.

Jag lämnar nedan exempel på hur det kan bli att läsa gfg:s hemsida sedan den ändras enligt mitt förslag.

– Har någon sett min karlskrälle. Jag skickade honom till ICA för att köpa sirap och nu har det gått två timmar och han syns inte till. Jag ser att M-Real jackan hänger i hallen så då har han en mörkblå jacka som det står Mo-DO på ryggen.

– Jag vill åka skridskor på ishallen. Finns det någon lucka ?

– Är det någon som kan hjälpa mig och byta däck på cykeln. Den som kommer får med sig en bullpåse hem.

– Idag finns det strömming i Kasavika

– På ICA idag säljer dom grillade kycklingar för 19.90 i stället för 44.90.

– Polisen står vid Bäcklundskurva och gör alkoholtester, håll er hemma tills dom åkt.

– Kan ingen stoppa den där som surrar om kasaviken hela tiden. Jag är less på kasaviken.

– HIF Hocky har lämnat Work Over till hemmamatchen på Torsdag. De öppnar istället ishallen för allmän skridskoåkning.

– PRO uppmanar allmänheten att inte ta med sig eget fika till ishallen på torsdagskväll. De ämnar sälja fika och överskottet ska gå till förmån till de själva.

– Servicestation har nu inköpt elvärmedynor till deras parkbänkar för att eliminera eventuella blåskatarrer för deras trogna kunder.

– Vinnaren i den långdragna fisketävlingen har nu utsetts. Tävlingen har skett mellan Assar Eriksson, Göte Kårefalk. Bernt Åström och Kent Eriksson. Vinnare blev Bernt Åström eftersom han på inget sätt har försökt att fuska till skillnad från de andra. Priset är utdelat och måste betrakta som konsthantverk med ej ringa värde trots att man ser vad det föreställer. Grattis Bernt.

– Någon som vill följa till PRO dansen på Gnistan på Ondagskvällar

– Är det någon som ska till Nordmaling i dag på boa.

– Är det så klokt det här med allmän rösträtt.

Lennart Teglund

Nyheter

18.03.14
Årsstämma GFG-Bygdsam

GFG-Bygdsam håller Årsstämma måndagen den 9/4 kl 18.00 på Husumgården. Ärenden enligt stadgarna. Bjuder på fika. Välkomna!


18.02.19
Missa inte Framtids forum på Husumgården 22 mars


18.02.19
Grundsunda Mästerskap i frågesport


18.02.16
IOGT NTO Gården

Påminnes om Loppis lördag, söndag 17,18 februari kl. 11-16 Boka bord  hos Siw Strömberg tel 070 236 34 31 /Röda Korset och IOGT-NTO Påminnes om IOGT-NTO Årsmöte söndag 18 februari kl.17.00 på IOGT-NTO Gården. Vi bjuder på kaffe/te och smörgås. … Läs mer


18.02.05
Dragningslista Lions Club Höga Kusten

Klicka på ovanstående länk för att se Lions dragningslista Dragningslista Lions Club Höga Kusten