Publicerat 2011-05-10

I lördags slog Signar upp dörrarna till dansbanan i Täfteå och redan 5 minuter över 21.00 var det dubbla köer till biljettluckorna. Snart var dansbanan fylld av förväntansfulla dansare och den populära orkestern Drifters öppnade med två riviga låtar i enlighet med Signars önskan.

Redan i kön till biljettluckan kom ordningsvakten Christer Spångberg och hälsade oss välkomna till världspremiären 2011 i Täftelogen. Han informerade också att Taxi Kjell var ute på uppdrag men skulle komma åter senare. Snart kom också Mats-Ove och samspråkade. Han berättade att han arbetade som Produktplacerare vid Ica Bågen. Han hade en ny mörk kostym.

Väl innanför grindarna träffade jag Ragnhild Lundkvist som berättade att hon efter Tv programmet fått väldigt många brev från tittare som gett henne ett odelat stöd. Även befolkningen i Bjurholm har blivit snällare mot henne och hon upplever att hon numera också duger inför Bjurholmsborna.

Maj-Lis som arbetar i Caféet berättar att det planeras för bussresor från Bl.a Uppsala, Östersund, Sundsvall och städer norrut. Busspubliken dyker upp när Lars Kristerz och Streaplers kommer till Täftelogen.

Lennart Teglund