Detta händer på GFG-Bygdsam

Grundsunda Framtidsgrupp 2018-01-03
 Vi är på gång att förnya vår hemsida för att utvecklas. Det arbetas redan nu med den nya hemsidan och det är Robin Hörnkvist som håller i det arbetet. Den gamla kommer att fasas ut och närmare information kommer vad tiden lider.
Har ni frågor hör gärna av er på vår mail info@gfg.se
Samtidigt vill jag också presentera mig som koordinator för GFG-Bygdsam. Jag sitter på Husumgården men det säkraste sättet att komma i kontakt med mig är genom mailen eftersom jag endast jobbar några timmar.
Fram till idag har jag tillsammans med företagen på torget tagit fram ett underlag på förbättringar som vi nu kommer att jobba vidare med för att få en trevligare plats för möten och företagande på vårt Torg.
Det kommer att bli fler projekt under årets första månader som jag kommer att berätta om här på hemsidan.
Datum för Husumdagen är den 26 maj och då kommer även Varvsbron att invigas. Logistik och utförande är ännu i sin linda men kommer att ta form under de närmaste månaderna.
Det kommer att vara en Nätverksträff den 13 februari på Husumgården 18.00-20.30 Då kommer vi att gästas av Jerry Engström som är en populär föreläsare som har stor erfarenhet av nätverkande och utveckling. Han driver Friluftsbyn i Skule.  Alla som känner sig intresserade är Välkomna. Anmälan sker via mailen.
Boka in den 22 mars kl 18.00-21.00 för då blir det Framtids forum på Husumgården.
Då kommer vi via webben att kunna delta i föreläsningar från Kronan i Övik. Det är första gången som detta kommer att utföras och förläsare för kvällen är Lars Vinter VD för Domsjö Fabriker och han kommer att berätta om det oerhört stora projektet som kan ge 5000 nya jobb. Detta kommer att sändas i Husum, Björna, Bjästa, Bredbyn.
Ha de gott
/Mia Bylund Edstrand